350 kmre lakom a vendeglotoktol de akarhanyszor erre van utam meg fogok allni porkoltre turoscsuszaval.a heten voltunk FF kezi EB-n es emlekeztem hogy mar ketszer voltam itt egy kedves helyi baratomnal es azert tertunk be ide most is.pincernek ezt el is mondtam es azt is hogy a szokasos etelt kerjuk.furcsa hogy 350kmre lakom es igy emlekszem mit ettem pedig 3 es 4 eve voltam itt.ha erre lesz utam biztos hogy ugy fogok idoziteni hogyaz az ehseg itt jojjon ram.udv andras..
E pa napokon da ste izradili internet sajt. Koliko puta hocu da vas preporucim ali uvijek moram da vas objsasnjavam preko indirektnih tudjih internet sajtova.
Inace omiljeni ste mi. Fenomenalna hrana, fenomenalan ambijent, fenomenalno sve, nista ali bas nista ne mjenjajte. Bez zezanja,i sasvim najozbiljnije mislim da mjesta kao Abraham treba staviti pod zastitu drzave kao mjesta koja stite tradiciju, stara zanatstva i vjestine...
Провео две године у Суботици 2007-2009. Редовно долазио на перкелт од сома са резанцима и прженом сланиницом. Најбоље јело од рибе које сам пробао. Увек се осећао добродошао и као код куће. Велики поздрав.
Prvi put sam navratio u Vaš cenjeni restoran pre 4-5 godina, vraćajući se sa prijateljima iz jedne posete Zvonku Bogdanu. Često putujem u Budimpešti ili Segedin, i ne propuštam priliku da kod vas dobro ručam, jer Vaša riblja čorba je jedinstvena u Vojvodini. Sa punim pravom Vam to govorim, jer riblju čorbu poručujem u bilo kom karaju Srbije (pa i šire). Odlična je kombinacija sa testom, sirom i slaninicom, a nema zamerke ni Vašem Perkeltu. Jedna zanimljivost: Prvo, često tu dovodim svoje unuke jer volim da ih vodim u Segedin, i naučio sam ih da daju bakšiš "gipsanom konobaru" na izlazu, a drugo, dva-tri puta godišnje putujem u Kinu, i to činim sa aerodroma u Buidimpešti, a planiram UVEK da mi povratak ne padne u ponedeljak, kada Vi ne radite! Po poletanju aviona iz Pekinga, u avionu jedem samo jednom, jer se čuvam za "Abraham". Da, i konobari su Vam vrhunski! Sa poštovanjem, Z.S.
1 - beregszaszi andras
350 kmre lakom a vendeglotoktol de akarhanyszor erre van utam meg fogok allni porkoltre turoscsuszaval.a heten voltunk FF kezi EB-n es emlekeztem hogy mar ketszer voltam itt egy kedves helyi baratomnal es azert tertunk be ide most is.pincernek ezt el is mondtam es azt is hogy a szokasos etelt kerjuk.furcsa hogy 350kmre lakom es igy emlekszem mit ettem pedig 3 es 4 eve voltam itt.ha erre lesz utam biztos hogy ugy fogok idoziteni hogyaz az ehseg itt jojjon ram.udv andras..
on 28/1/12
2 - Тајга
Дошли смо из Београда, да посетимо Палић и Суботицу. Случајно смо успут угледали гостиону, па пошто смо били гладни, морали смо да пробамо и
Одушевљена сам амбијентом, местом, љубазним особљем, а највише од свега гулашом, који топло препоручујем.
Све најбоље желим
on 14/10/12
3 - sasa milojevic
E pa napokon da ste izradili internet sajt. Koliko puta hocu da vas preporucim ali uvijek moram da vas objsasnjavam preko indirektnih tudjih internet sajtova.
Inace omiljeni ste mi. Fenomenalna hrana, fenomenalan ambijent, fenomenalno sve, nista ali bas nista ne mjenjajte. Bez zezanja,i sasvim najozbiljnije mislim da mjesta kao Abraham treba staviti pod zastitu drzave kao mjesta koja stite tradiciju, stara zanatstva i vjestine...
on 19/3/13
4 - Cheyanna
Ingishts like this liven things up around here.
on 25/6/13
5 - Љубиша
Провео две године у Суботици 2007-2009. Редовно долазио на перкелт од сома са резанцима и прженом сланиницом. Најбоље јело од рибе које сам пробао. Увек се осећао добродошао и као код куће. Велики поздрав.
on 24/11/13
6 - Zdravko Siriški
Prvi put sam navratio u Vaš cenjeni restoran pre 4-5 godina, vraćajući se sa prijateljima iz jedne posete Zvonku Bogdanu. Često putujem u Budimpešti ili Segedin, i ne propuštam priliku da kod vas dobro ručam, jer Vaša riblja čorba je jedinstvena u Vojvodini. Sa punim pravom Vam to govorim, jer riblju čorbu poručujem u bilo kom karaju Srbije (pa i šire). Odlična je kombinacija sa testom, sirom i slaninicom, a nema zamerke ni Vašem Perkeltu. Jedna zanimljivost: Prvo, često tu dovodim svoje unuke jer volim da ih vodim u Segedin, i naučio sam ih da daju bakšiš "gipsanom konobaru" na izlazu, a drugo, dva-tri puta godišnje putujem u Kinu, i to činim sa aerodroma u Buidimpešti, a planiram UVEK da mi povratak ne padne u ponedeljak, kada Vi ne radite! Po poletanju aviona iz Pekinga, u avionu jedem samo jednom, jer se čuvam za "Abraham". Da, i konobari su Vam vrhunski! Sa poštovanjem, Z.S.
on 11/4/14
7 - Abinya
Kellemes helyen,tökéletes kiszolgáló személyzet,tökéletesen elkészített ételek.Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki arra jár.Ne hagyjátok ki! :)
/Zita barátnőd párja :-) /
on 11/5/14
8 - Bokki011
Vidimo se ponovo oko prvog maja!
on 17/3/15